13 w - Translate

This hair colour 🥰

image
13 w - Translate

This hair colour 🥰

image
13 w - Translate

This hair colour 🥰

image
image
image
image
image
13 w - Translate

ဟွန့်😏

image
13 w - Translate

တိုက်စစ်မှူး ဂျီမီနက်ဇ် ၃ လခန့် အနားယူရဖွယ်ရှိ
----------------------
နယ်သာလန်ကလပ် ဖီယင်နုအသင်းရဲ့ မက္ကဆီကို တိုက်စစ်မှူး ဆန်တီယာဂို ဂျီမီနက်ဇ်ဟာ ပြင်းထန်တဲ့ ပေါင် ဒဏ်ရာကြောင့် ၃ လခန့် အနားယူရတော့မှာဖြစ်တယ်လို့ သိရပါတယ်။ အသက် ၂၃ နှစ်အရွယ် ဂျီမီနက်ဇ်ဟာ ဘရီဒါအသင်းကို အနိုင်ရခဲ့တဲ့ နယ်သာလန်အမှတ်ပေးပွဲစဉ် ပွဲချိန် မိနစ် ၃၀ မှာပဲ ဒဏ်ရာရခဲ့ပြီးနောက် ကွင်းထဲ ကနေ ထမ်းစင်နဲ့ ထွက်ခဲ့ရတာဖြစ်ပါတယ်။

အဲဒီနောက် ဂျီမီနက်ဇ်ရဲ့ ဒဏ်ရာကို အသေးစိတ် စစ်ဆေးမှုတွေ ပြုလုပ်ပြီးနောက်မှာ ၃ လလောက် အနားယူရမှာ ဖြစ်တယ်လို့ ဖီယင်နုအသင်းက အတည်ပြုသွားခဲ့တာပါ။ တိုက်စစ်မှူး ဂျီမီနက်ဇ်ဟာ ပြင်းထန်တဲ့ ပေါင်ဒဏ်ရာ ကြောင့် ၃ လခန့်အနားယူရတော့မှာဖြစ်ပြီး ဂျီမီနက်ဇ်အနေနဲ့ ဒဏ်ရာကနေ အမြန်ဆုံးသက်သာလာဖို့ မျှော်လင့် ပါတယ်လို့ ဖီယင်နုအသင်း ကြေညာချက်မှာ ဖော်ပြထားပါတယ်။

အခုလို ဂျီမီနက်ဇ်ဒဏ်ရာရတဲ့သတင်းက ဖီယင်နုအသင်း တိုက်စစ်ကို အားနည်းစေခဲ့သလို မက္ကဆီကို လက်ရွေးစင် အသင်းအတွက်လည်း စိတ်ပျက်စရာဖြစ်ခဲ့ပါတယ်။ ဒဏ်ရာကြောင့် ဂျီမီနက်ဇ်ဟာ လာမယ့် အောက်တိုဘာ ၁၅ ရက်မှာကစား မက္ကဆီကိုအသင်းနဲ့ အမေရိကန်အသင်းတို့ရဲ့ ခြေစမ်းပွဲကိုသေချာ ပေါက်လွဲချော်ရတော့မှာ လည်း ဖြစ်ပါတယ်။

image

အာလူးမီးကင်နှင့်မရောနိစ်
........................................


အဆာပြေလုပ်စားနိုင်ဖို့ အာလူး မီးကင်နှင့် မရောနိစ်ပါ။
အာလူးကို အခွံ မခွှာဘဲ ပါးပါးလှီးပြီးကင်ထားတာမို့ စားတဲ့အခါ
အခွံလေးနဲ့မို့ တစ်မျိုးထူးခြား စားလို့ အရမ်း ကောင်းပါတယ်။ ခုပဲ တူတူကင်ကြည့်ရအောင် . . . ။

ပါဝင်ပစ္စည်းများ
........................
• အာလူး(အလုံးကြီး) - ၄ လုံး
• ဆား - လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၂ ဇွန်း
• ငရုတ်ကောင်းမှုန့် - လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
• သံလွင်ဆီ - စားပွဲဇွန်း ၄ ဇွန်း
• မရောနိစ် - ၁ ခွက်
• ကြက်သွန်မြိတ် - စည်းဝက် (ပါးပါးလှီးပါ)
• ဘေကွန်ကြော် - အနည်းငယ်

ကင်နည်း
...............
၁။ အရင်ဆုံး အာလူးများကို တံပွတ်တံဖြင့် စင်အောင်သန့်စင်ပြီး
ရေခြောက်အောင် သုတ်ထားပေးပါ။

၂။ ပြီးလျှင် အာလူးများ အောက်ခြေနားထိ ဓားဖြင့် ပါးပါးလှီးပေးပါ။
မှတ်ချက် ။ ။ အာလူးအောက်ခြေပျက်အောင်အထိ မလှီးရပါ။

၃။ ပြီးလျှင် လှီးထားသော အာလူးကြားထဲ ဆား၊ ငရုတ်ကောင်းမှုန့်များ ဖြူးပေးပါ။

၄။ ပြီးနောက် သံလွင်ဆီများ သုတ်ပေးပါ။

၅။ ထို့နောက် အာလူးများကို Oven (သို့) Air Fry ထဲထည့်ပြီး
၁၈ဝ ဒီဂရီဖြင့် ၄၅ မိနစ်ခန့် အာလူးကျက်သည်အထိ ကင်ပေးပါ။

၆။ အာလူးကင်ရပြီဆိုလျှင် အပေါ်မှ မရောနိစ်၊ ဘေကွန်ကြော်၊
ကြက်သွန်မြိတ်များ ဖြူးကာ အရသာရှိစွာ သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။
........................................

image
13 w - Translate

26.9.2024(110 AM) Update Exchange Rate

မြန်မာငွေ တန်ဖိုး မြင့်လာတဲ့
မနက်ပိုင်းငွေလဲလှယ်နူန်းများ

#ဒေါ်လာစျေး
#ငွေလဲလှယ်နူန်း
#ဘတ်စျေး
#ငွေစျေး

image
13 w - Translate

အေး

image
13 w - Translate

သာဓု သာဓု သာဓု

image

စတာ အကို ..မထိုးတော့ဘူးနော်