သံပုရာသီးသုပ်နည်း (၂) မျိုး
၁။ သံပုရာသီးသုပ်
ချဉ်ငံစပ် သံပရာသီးသုပ်
- သံပရာသီး
- ငရုပ်သီးကျက်မှုန့်
- ပုဇွန်ခြောက်မှုန့်
- ငံပြာရည်
- အချိုမှုန့်
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
၂။ သံပုရာသီးသုပ်နည်း
ခံတွင်း ရှင်း
ဗီတာမင် C အပြည့်
အရင်ဆုံး သံပုရာသီး ကို သန့်စင်အောင် ဆေး ဖို့ လိုအပ်ပါတယ်။
အခွံပါ ဝါးစား ရမှာ မို့ ပါ။
ရေဇလုံ ထဲ ကို ဆား ထည့် မွှေ ပြီး
သံပုရာသီး တွေ ထည့် ၁၅ မိနစ် လောက်ကို
စိတ် ပြီး မှ ဆေး ပါ ။
သန့်စင် ပြီး သံပုရာသီးကို မိမိကြိုက်တဲ့
အနေအထား အတုံး များ လှီး ထားပါ
သံပုရာသီး ၅ လုံး အတွက်
ငံပြာရည် ထမင်းစားဇွန်း ၅ ဇွန်း
ဆား ကော်ဖီဇွန်း တ ဝက်
သကြား ထမင်းစားဇွန်း ၂ ဇွန်း
ငရုတ်သီး အကျက်မှုနိ့ ၃ ဇွန်း
( အစပ်ကြိုက် ပိုထည့်ပါ )
အားလုံး ရောစပ်ပြီး သကြား ၊ဆား အရည်ပျော်ပြီး ဆိုရင် အသင့်လုပ်စားတဲ့ သံပုရာသီး ထည့်ပါ ။
အကုန်လုံး ရော ပြီး ခေါက် လိုက်ပါ
၁၅ မိနစ် ထားပြီး စား လို့ရပါပြီး ။
ချဉ် ချို စမ် အရသာ 🤤
ပွင့်ထွက် တဲ့ ခံစား မှု ကို ရပါလိမ့်မယ် ။
အများကြီး မစားနဲ့ နော်
သွားတွေ ကြိမ်း နေ ပါမယ်
အကြံပြု ၊ ငပိဆော့ ပါထည့်သုပ် နိုင်သလို့ ဆန်လှော် မှုန့် ကို စားခဏ မှာ ထည့်စားနိုင်ပါသေးတယ်။
အဆင်ပြေပါစေ ။
#crd

