20 w - Translate

Season 3 က Final Season ဖြစ်မယ်ဆိုတဲ့ Fire Force Anime

image
20 w - Translate

Catnado (2022)

ရုပ်ရှင်သမိုင်းမှာ အဓိပ္ပါယ်မရှိဆုံး ကြောင်တောင်တောင်အဖြစ်ဆုံးတွေထဲကနေ ပေါက်ခဲ့တာတွေရှိပါတယ်။ ဥပမာ လေဆင်နှာမောင်းထဲ ငါးမန်းတွေပါလာတဲ့ ကားမျိုးပေါ့။ အခုကားကလည်း အဲဒီလို စတိုင်နဲ့ ကြောင်ဆင်နှာမောင်းလုပ်ထားတာပါ။

ကြောင်တွေက ဗီလိန်တွေဖြစ်လို ကြောင်မုန်းသူတွေဆို ပိုကြိုက်ကြမှာပါ။ဒီကားမတိုင်ခင် Sharknado ဆိုတဲ့ကားလဲထွက်ထားပါသေးတယ်။ ဒီတခါတော့ မြီးညောင်တိုအလှည့်ပေါ့နော်။ လေဆင်နှာမောင်း မဟုတ်တဲ့ ကြောင်ဆင်နှာမောင်းဇာတ်ကားလေးပါ။ ကြောင်တွေကို မကောင်းတဲ့နေရာက ရိုက်ပြထားတာဖြစ်ပါတယ်။ ကြည့်ရှုခံစားလိုက်ကြပါဦး။
#movie

image

ငှက်ပျော ဆနွင်းမကင်း
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
မရွှေပိုး ပေးတဲ့ ရွှေငှက်ပျောက ကြီးလွန်းလို့ ဒီတိုင်းစားတာ မကုန်ဘူး။ဒါနဲ့ အလကား မဖြစ်ရလေအောင် ငှက်ပျောဆနွင်းမကင်း ဖုတ်လိုက်တယ်။
(မရွှေပိုး ကျေးဇူးးပါ)

၁▪ငှက်ပျောသီး အခွံနွှာပြီးသား ၁ ပိဿာ
၂▪သကြား ၂၅ ကျပ်သား
၃▪ကြက်ဥ ၅ လုံး
၄▪ထောပါတ် ၅ ကျပ်သား(ကိုယ်က boss သုံးတယ် မထည့်လဲရတယ်)
၅▪ဆီ ၁၀ သား
၆▪နို့ဆီ ၁/၃ ဗူး
၇▪ဆား ၂ ဇွန်း လက်ဖက်ရည်ဇွန်း
(အားလုံးရောနယ် အကုန်ကြေပြီဆိုမှ)
၈▪ဂျုံ ၂၀ သားထည့်
နှံ့အောင် နယ်ထား
ဖုတ်မယ့်ဗန်းထဲ ဆီသုတ်ပြီး နယ်ထားတဲ့
မုန့်နှစ်ကိုထည့် ဘိန့်စေ့ဖြူးပေး
အပေါ်အောက် မီး ၁၆၀°C ဖြင့် မိနစ် ၇၀ ဖုတ်ပါ။
(မီးသွေးမီးဖိုနဲ့လဲ ဖုတ်လို့ရပါတယ်နော်)
#crd

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

image

ကြက်ဥပေါင်းပြုလုပ်နည်း
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ကြက်ဥ ....၇လုံး
ဆား ...အနည်းငယ်
ငရုပ်ကောင်းမှုန့် .....အနည်းငယ်
ခရုဆီ .....အနည်းငယ်
ကြက်ဥကို ချွန်နေသော ထိပ်ဘက်မှနေ၍ ဓားဖြင့် ဖြည်းဖြည်းရိုက်ပြီအပေါက် ဖောက်ပါ။
ဖောက်ထားတဲ့ကြက်ဥကို ဇလုံတလုံးအတွင်းထည့်ပါ။
ဆား၊ ငရုပ်ကောင်း၊ခရုဆီ ထည့်ပြီ ခေါက်ထားပါ။
ခေါက်ပြီ ဇကာနဲ့စစ်ချပါ။
ပြီရင် ခွက်ထဲထည့်ထားပြီ ကြက်ဥခွံလေးထဲကို တဝက်ကျော်ကျော်ခန့် ထည့်ပါ။
ပိုနေတာကို ပန်းကန်ထဲထည့်ပြီ
ပေါင်းမည့်အိုးကို ရေထည့်ပါ။
ပေါင်းခံမည့် ဇကာ ထဲ ကြက်ဥကို ထည့်ပါ။ အဖုံးပိတ်ပြီတည်ထားပါ။
ဆူလာရင် အဖုံးဖွင့် မကျက်သေးရင်ပြန်ပိတ် ခနခနဖွင့်ပေးမှ အဆင်ပြေမှာမို့ ကြက်ဥကမပေါက်ထွက်အောင်လို့ပါ။
ကြက်ဥထိပ်မှနေ၍ သွားကြားထိုးတံဖြင့် ထိုးကြည့်ပါ။
အထဲသား ကျက်ပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီ အအေးခံပါ။
ပေါင်းပြီးသားကို ပြန်ကင်ရင် ကြက်ဥကင်ရပါတယ်နော်😁
မကင်ချင်တော့လို့ ကြက်ဥပေါင်းပဲစားတာမို့😁
ကြက်ဥနဲ့တွဲစားဖို့
မန်ကျည်းသီးမှည့်
ကြက်သွန်ဖြူ
ငရုပ်သီးစိမ်း
နံနံပင်
အရသာမှုန့်
သကြား
ခရမ်းချဥ်သီးဆောစ့်

imageimage
+4