13 w - Translate

"Nutrihana Diet Food" မှ လတ်တလောလစ်လပ်နေသော Position များကို ခုပဲလျှောက်ထားနိုင်ပါပြီ။
ဘယ်လိုလျှောက်ရမလဲ❓
အောက်ပါ Link များမှ တဆင့် Apply now နေရာတွင် လျှောက်ထားရန် E-mail, Viber Contact တို့ကိုကြည့်ရှုနိုင်ပါသည်။
◾️Day Admin & Night Admin - Yangon
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23506

image
13 w - Translate

"Mahar Loka Company Limited" မှ လတ်တလောလစ်လပ်နေသော Position များကို ခုပဲလျှောက်ထားနိုင်ပါပြီ။
ဘယ်လိုလျှောက်ရမလဲ❓
အောက်ပါ Link များမှ တဆင့် Apply now နေရာတွင် လျှောက်ထားရန် E-mail, Viber Contact တို့ကိုကြည့်ရှုနိုင်ပါသည်။
◾️Cashier - Yangon
Salary Range: MMK 300,000 - 400,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23428
◾️Medical Representative (Mandalay) - Mandalay
Salary Range: MMK 400,000 - 500,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23187
◾️HR Executive - Yangon
Salary Range: MMK 500,000 - 600,000
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23181
◾️Medical Sales Representative - Yangon
MMK 400,000 - 500,000
https://joimyanmar.com/job/detail/23159
◾️Accountant - Yangon
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23160
◾️Coordinator (ISO) - Yangon
Salary Range: Negotiation
https://www.joimyanmar.com/job/detail/23157

image

ဝုလေးကို အရမ်းဂရုစိုက် တဲ့ ဟူးမန်း

Me ကြိုးတချောင်းအင်္ကျီ ဝ- တ်သောအခါ :

image

လှလိုက်တာဟယ် မှန်ရှေ့ကကို မခွာတော့ဘူး

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image
image
image
image