Discover postsExplore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
♨️ကြက်ဥ ဝက်သနီချက်ဟင်း♨️
🔶 ဝက်သုံးထပ်သားကို ဆား၊ အချိုမှုန့်၊ ပဲငံပြာရည်အနောက်၊ ခရုဆီတို့ဖြင့်နယ်ထားပါ။
ဆီပူထဲသို့ သကြားတစ်ဇွန်းထည့်ကာ သကြားတွေရွှေညိုရောင်သမ်းတဲ့ထိမွှေပါ။ ရွှေညိုရောင်သမ်းလာပါက ဝက်သုံးထပ်သားတွေထည့်ကာ ဝက်သားတွေရဲတဲ့ထိမွှေပေးပါ။ ဝက်သားရဲလာရင် လုံးရေထည့်ကာအဖုံးအုပ်တည်ထားပါ။ ဝက်သားတွေဆီပြန်လာပါက ကြက်ဥ၊ ကြက်သွန်ဖြူ၊ ဂျင်း၊ ဆား၊ အချိုမှုန့်၊ ကြက်သွန်နီလေးစိတ်စိတ်ထည့်ပြီးမွှေပါ။ ပြီးလျှင် ရေထည့်ပြီး ဝက်သားနူးသည်အထိတည်ထားလိုက်ပါ။ ဆီပြန်ပြီး အရသာကွက်တိဆိုသုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။