20 w - Translate

လူကြီးတွေမရှိတုန်း ဖလိုင်းတို့မောင်နှမတစ်‌တွေ အိမ်ကခိုးထွက်ပြီး ငါးသွားမျှားကြရင်းနဲ့ပရော်ဖက်ဆာကြီးရဲ့ လျှို့ဝှက်ဓာတ်ခွဲခန်းထဲကိုရောက်သွားခဲ့ကြပါတယ်

Help! I’m a Fish (200

အငယ်ဆုံးညီမလေး စတယ်လာက ပရော်ဖက်ဆာကြီးရဲ့ ငါးဖြစ်ဆေးရည်ကို မထင်မှတ်ပဲ သောက်မိပြီးကြယ်ငါးလေး ဖြစ်သွားပါတယ်

အဲဒီနောက်မောင်နှမတွေတစ်တွေ ပင်လယ်ထဲမှာဘယ်လိုစွန့်စားခန်းတွေဖွင့်ပြီး

လူပြန်ဖြစ်အောင် ကြိုးစားကြရသလဲဆိုတာကို ပင်လယ်ရေအောက်ရှုခင်းတွေနဲ့ စိတ်လှုပ်ရှားဖွယ်ကြည့်ရှုရမယ့်

၂၀၀၀ခုနှစ်ကထွက်တဲ့ animationကားလေးဖြစ်ပါတယ်

ဟယ်ရီပေါ်တာကားထဲက ပရော်ဖက်ဆာစနိတ်ကြီးကလည်း ဗီလိန်နေရာကနေအသံသရုပ်ဆောင်ထားပါသေးတယ်

သီချင်းမြူးမြူးလေးတွေနဲ့ healဖြစ်စေတဲ့ဇာတ်ကားကောင်းလေးမို့ ကြည့်ဖြစ်အောင်ကြည့်လိုက်ပါ

ဇာတ်ကားကြည့်ရန် ချန်နယ် အရင်Joinပါ

https://t.me/+nqhhs6tGKeRjZjA1

ဇာတ်ကားကြည့်ရန်နှိပ်ပါ

https://t.me/c/2088510221/1428

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

image
20 w - Translate

#tattooideas

imageimage
+5

ဘဲဥငံပြာရည်ချက်နည်း
°°°°°°°°°°°°°°°°


ဘဲဥ....................၅လုံး
ပုစွန်ငံပြာရည်........၁/၂ခွက်(လက်ဖက်ရည်ပန်းကန်)
ပုစွန်ခြောက်...........၂ဇွန်း (ထမင်းစားဇွန်း)
ကြက်သွန်နီ.............၂လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ .. .........၅တက်
ငရုတ်ကြမ်းမှုန့်........၁/၂ ဇွန်း
ငရုတ်လှော်မှုန့့်.. ......၁/၂ ဇွန်း
ဟင်းခတ်မှုန့်.. ...........အနည်းငယ်

ဘဲဥကို ကျက်အောင်ပြုတ်ပြီး ရေအေးလောင်း၊ရေအေးစိမ်ကာအခွံခွာပါ။ ပတ်လည်ကို
ဓားပါးလေးဖြင့်မွှန်းထားပါ။

ပုစွန်ခြောက်ကိုမညှက်တညှက်လေးထောင်းပါ။

ကြက်သွန်နီ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ကိုခပ်နုပ်နုပ်လေး
စဉ်းလှီးပါ။

ဒယ်အိုးတစ်လုံးမှာဆီအနည်းငယ်ကိုအပူပေး
ပြီးကြက်သွန်နီ၊ ဖြူ ကို နနွင်းမှုန့်အနည်းငယ်နှင့်အတူဆီသတ်ပါ။

အနည်းငယ်မွှေးလာလျှင်ထောင်းထားသောပုစွန်
ခြောက်ကိုထည့်ကြော်ပါ။

ပုစွန်ခြောက်တွေဆီပူပူမှာအမြုပ်ထာလာလျှင်
ဦးစွာငရုတ်သီးခွဲ ကြမ်းထောင်းကိုထည့်ပါ။

ထို့နောက်ငရုတ်လှော်မှုန့်ထည့်မွှေပြီးပုစွန်ငံ
ပြာရည်လောင်းထည့်ပါ။ရေကိုလည်းငံပြာရည်နှစ်ဆထည့်ပေါင်းပြီးဟင်းခတ်မှုန့်ဖြင့်အရသာဖြည့်ပါ။

ဓားနဲ့မွှန်းထားတဲ့ဘဲဥတွေကိုထည့်ပါ။
ထည့်ထားတဲ့ရေခမ်းသွားချိန်ဆိုဘဲဥအသားတွေတင်းလာပါမယ်။

နောက်တစ်ကြိမ်ရေ ပြန်ထည့်ပြီးပွက်လာတာနဲ့မီးဖိုပေါ်မှချပါ။

တို့စရာအဖြစ်ကတော့မိမိနှစ်သက်ရာပြုလုပ်နိူင်ပေမယ့်
ခရမ်းသီးပြုတ်၊ ရုံးပတီသီးပြုတ်၊ ဗူးသီးပြုတ်
လတ်ဆတ်တဲ့ဂေါ်ဖီရွက်၊သခွားသီး၊သရက်သီးစိမ်းစသည်တို့ဖြင့်ပိုမိုလိုက်ဖက်မှုရှိပါတယ်။

#crd

image