1 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

▪️ငါးသလောက် ကိုင်းခရမ်းချဉ်သီးအချဉ်ချက်လေး
-------------------------------------------------

✅အခုလို နွေရာသီလေးနဲ့ အရမ်းလိုက်ဖက်ပြီးစားကောင်း၊ထမင်းမြိန်စေတာဖြစ်လို့ ချက်စားကြည့်ဖို့ တိုက်တွန်းပါရစေ ချစ်တို့ရေ

👉 သန့်ရှင်းလတ်ဆတ်တဲ့ ရေချိုငါးပုဇွန်မျိုးစုံကို နေ့စဉ်မှာယူစားသုံးနိုင်သည့်အပြင် ၊ အသင့်ချက်ပြုတ်လိုသူများအတွက်လည်း စနစ်တကျကိုင်တွယ်၊သန့်စင်ပေးပြီး အိမ်အရောက်ရေခဲပုံးဖြင့် နေ့စဉ်ပို့ဆောင်ပေးတာဖြစ်လို့

👉ရန်ကုန်မြို့တွင်းရော
👉နယ်မြို့များပါမကျန် မှာယူစားသုံးနိုင်တဲ့အပြင်
👉စလုံး Customer များအတွက်လည်း စနစ်တကျထုတ်ပိုးအေးခဲပြီး ၊ Agent အပ်နှံပေးပါတယ်နော်

▪️ငါးသလောက်ဆူဆူတကောင်ကို သင့်တော်သလိုလေးတုံးပြီး ဆား၊နနွင်း၊အရသာမူန့် ၊မျှင်ငါးပိလေးနှင့်နယ်ထားပြီး ခဏနှပ်ထားလိုက်နော်

ငရုတ်ပု၊ဂျင်း၊ကြက််သွန်နီ၊ကြက်သွန်ဖြူ ကိုမညက်တညက်လေးထောင်းမယ်
ဆီပူလာတာနဲ့က်ုင်းခရမ်းချဉ်သီးလေးတွေ ခွဲစိတ်ထားတာထည့်ကြော်မယ် ၊အနည်းငယ်လေးတူးလာပြီဆို ခဏဆယ်ထားမယ်နော်

▪️ထောင်းထားတာတွေက်ို နာနာဆီသတ်မယ်
အရသာနယ်ထားတဲ့ ငါးထည့်လုံးမယ်
ရေလေးအနည်းငယ်ထည့်မယ်
အိုးလေးအသာလူပ်ပေးနော်
ပြီးရင် မန်ကျည်းရည်ထည့်မယ် ၊နောက်ပီး ခရမ်းချဉ်သီးကြော်ထားတာထည့်ပြီး ၊နံနံပင်အုပ်ရင် အရမ်းကို အရသာရှိတဲ့ ငါးသလောက်ကိုင်းခရမ်းချဉ်သီး အချဉ်ချက်လေးရပါပြီ ၊
အရသာရှိရှိ သုံးဆောင်လို့ ရပါပြီနော်

image