#ကြက်အသဲမြစ်ဆီပြန်ဟင်းချက်နည်းလေးမျှဝေလိုက်ပါတယ်နော်?ကြက်အသဲအမြစ်မကြိုက်ပါဘူးဆိုတဲ့သူတောင်စားပြီးလျှာလည်သွားမှာပါနော်??
အရင်ဆုံးကြက်အသဲမြစ်ကို အချိုမှုန့်/ဆား/ခရုဆီ/မဆလာနယ်ပြီးခဏ
ရေခဲသေတ္တာထဲနှပ်ထားပေးပါ။ကြက်သွန်ဖြူ/နီ/ဂျင်း/ငရုပ်ပု ကိုအဆင့်သင့်ပြင်ပေးထားပါ။ငရုပ်ပုနဲ့ဂျင်းရော်ထောင်းပေးပါ။
ပြီးရင်ပုံမှာပါတဲ့အတိုင်းဆီသက်ပါ။ဆီသတ်တဲ့အခါ မဆလာလေးပါထည့်သတ်ပါဆီကိုနာနာသတ်ပါ။ပြီးရင် ကြက်အသဲမြစ်ထည့်ပါ။ ရေမထည့်ဘဲသူ့ရေကုန်သွားတဲ့အထိ ချက်ပါ။လိုအပ်ရင်လဲရေနဲနဲထည့်ပေးပါ။ရေခမ်းပြီးကပ်သွားပြီဆို မဆလာလေးနဲနဲထပ်အုပ်ပေးပါ။။။
ကဲ စားကောင်းတဲ့ကြက်အသဲမြစ်ဟင်းလေးရပါပီနော်
😊😊😊 crd
#creditoriginaluploaded
