အစိမ်းကြော် ..
•••••••••••••••
အသားနည်းနည်းပါးပါးလှီးပြီးအရသာသွင်းထား .
အသီးအရွက်တွေ ကိုပုံမှာပြထားသလိုလှီးဖြတ်ထား
ကြက်သွန်နီဖြူဂျင်းလှီးထား .
ကော်ရည်ဖျော်ထား..
မီးပြင်းပြင်းနဲ့ ဆီပူပူမှာအသားတွေအရင်ထည့်ကြော် .ကြက်နီ
ဖြူဂျင်းထည့်ကြော်မွှေးရင်အသီးအရွက်တွေထည့်..အရသာအတွက် ဆားသကြား ကြာညိူ့ ခရုဆီ အသားမူန့်ထည့်မယ်
မြန်မြန်ခပ်သွက်သွက်ကြော်မယ် အရွက်တွေကနွမ်းလို့မရ
စိမ်းစိမ်းအိအိလေးဖြစ်နေရမယ်..နောက်ဆုံး မှ ကော်ရည်ထည့် ဆီမွေးထည့် လိုက်ရင်ရပီ...
