ငါးခူဆူးပုတ်ငရုတ်သီးစိမ်းအချဉ်ဆီပြန်ချက်
ငါးခူကို ဆား သံပုရာရည်နဲ့နယ်ဆေး ဆား ဟင်းခပ်မူန့် ဆနွင်းထည့်နယ်ထား ငရုတ်သီးစိမ်းအမှည့်များများသုံးထားပါတယ် ငရုတ်သီးကြက်သွန်ဖြူနီ ငပိအနေတော်ထည့်ထောင်းပါ ဆူးပုတ်ထည့်မှာမို့ ဂျင်းမထည့်ပါဘူး အနံ့ပျောက်မှာစိုးလို့ပါ ဆီအနေတော်သတ်ပါ ဆနွင်းမူန့်အနဲငယ်ပြန်
ထည့်ပါ ငရုတ်ထောင်းထည့်မွှေ ခဏနေရင် ငါးခူထည့်မွှေ ရေအနေတော်ထည့်ပါ ဆူရင်မကျီးရည်ထည့် ရေခမ်းဆီပြန်လာရင် ဆူးပုတ်အုပ်ပါ
ရပါပြီရှင်