ငါးခူငရုတ်သီးစိမ်းဆီပြန်
ငါးခူကို ဆား သံပုရာရည်တို့နဲ့နယ်ပြီးအညစ်ကြေးတွေစင်အောင်ဆေး
စို့ပုန်လို့ ခရုဆီ ငံပြာရည် ဟင်းခပ်မူန့်အနဲငယ် ဆနွင်းတို့နဲ့ အနဲဆုံး နှစ်နာရီနှပ် ငရုတ်သီးစိမ်းကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်း ငပိအနေတော်လေးထောင်း
ဆီအနေတော်နဲ့သတ် ဆနွင်းနဲနဲပြန်ထည့် ငရုတ်ထောင်းထည်ွှ့မွှေ မွှေးလာရင် ငါးခူထည့်ပြီးမွှေပါ ခဏနေရင် ရေအနေတော်လေးထည့်တည် ဆူလာရင် ရယ်ဒီမိတ်သံပုရာရည်(သို့)မကျီးရည်ထည့် ရေခမ်းဆီပြန်လာရင် ရှမ်းနံနံ နံနံပင် ပင်စိမ်းအုပ် မီးအအေးဆုံးနဲ့ဆီလုံးဝပြန်ပြီးအသားခပ်မာမာလေးဖြစ်လာအောင်နှပ်ထားလိုက်ပါ ရပါပြီရှင်
Kaung Myat
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?