ခရမ်းသီးအိုးကပ်လှော်
ခရမ်းသီးကို လိုသလိုလှီးဖြတ်ပြီး
ငပိအနေတော် ဆား ဟင်းခပ်မူန့်
ဆီအနည်းငယ် ဆနွင်းမူန့်တို့နဲ့နယ်ပါ
ပြီးရင် ရေအနေတော်နဲ့လှော်ပါ
ရေစပ်စပ်ကျန်ရင် ရှမ်းနံနံအုပ်ပါ
မီးအေးအေးနဲ့စိတ်ရှည်ရှည်နှပ်ပါ
ရေခမ်းရင် လုံးဝထမင်းမြိန်တဲ့
ခရမ်းသီးအိုးကပ်လှော်နှပ် ရပါပြီရှင့် 😊