#ထိုင်းစတိုင်ဝက်သားသုပ် ချဉ်ငန်စပ်

ဝက်သားကို ဆား အချိုမှုန့် နယ်ပြီး ဂျင်းအနည်းငယ်ထာင်းကာ ရေထဲသို့ ပြုတ်ပေးပါ။ ရလျှင် လှီးထားပေးပါ။ ထိုဝက်ပြုတ်ရည်အနည်းငယ် ယူပြီး သံပုရာရည် ငံပြာရည် သကြား ထောင်းထားသောငရုတ်သီးအနီ သံပုရာသီးစိတ် ကြက်သားမှုန့်ထည့်ပြီးအချဉ်ဖျော်ပါ။ ပြီးမှ လှီး ထားသောဝက်သားနှင့်ရောနယ်ကာ ချဉ်ငန်စပ် ဝက်သားသုပ်လေးရပါပြီ။

image