ပင်လယ်စာဆော့စ်" အရသာအရသာ၊ ချက်နည်းကောင်းလေး လုပ်ကြည့်ဖို့ ဖိတ်ခေါ်လိုက်ပါတယ်။
* ပါဝင်ပစ္စည်း
1. ထန်းလျက်သကြား 500 ဂရမ်
2. ဆား 2 ဇွန်း
3. ရေနွေး 3 1/2 ခွက်
4. သံပုရာရည် 4 ခွက်
5. ငှက်မျက်လုံး ငရုပ်သီး 200 ဂရမ်
6. ထိုင်းကြက်သွန်ဖြူ 200 ဂရမ်
7. နံနံ 200 ဂရမ်
**ပင်လယ်စာဆော့စ်လုပ်နည်း
1. ထန်းလျက်သကြားကို ရောမွှေထားသော ဇလုံတစ်ခုထဲသို့ ထည့်ပါ။ ပြီးရင် ဆားနဲ့ ရေနွေးနဲ့ ချက်ပါ။ အုန်းသကြားကို ရေထဲသို့ ပျော်ဝင်သည်အထိ ကောင်းစွာမွှေပေးပါ။ ပြီးလျှင် သံပုရာရည်ထည့်၍ သမအောင် မွှေပေးပါ။
2. ရောထားသော ပါဝင်ပစ္စည်းများကို Blender ထဲသို့ လောင်းထည့်ပါ။ ငရုတ်သီး၊ ကြက်သွန်ဖြူ နှင့် နံနံတို့ ကို နှစ်သက်သလို သမအောင် ရောမွှေပါ။
စားချင်နေတဲ့ ပင်လယ်စာဆော့ ရပါပီး
Crd Thai page

image