ပဲကြာဇံဆီချက် လုပ်နည်း........ 😋
ပဲကြာဇံကြိုက်တဲ့သူတွေဆို ကြိုက်မှာအသေချာတယ် 😁
ကိုယ်က အသားမထည့်ပဲမှိုကို Airfryer နဲ့ကင်ပြီးသေးသေးလေးတွေညှပ်ပြီးထည့်ထားတယ်။ မှိုကင်ထားတာက အသားထက်တောင် စားကောင်းနေသေးတယ်။
လုပ်နည်း.....
ပဲကြာဇံကိုရေနွေးဖျောပြီးရေစစ်ထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူကို နနွင်းမှုန့်မထည့်ပဲ ဆီချက် ချက်ထားပါ။ ပြီးရင် သုပ်ရန်ကြာဇံထည့်ပါ။
ဆီချက်က ကိုယ်ရဲ့ကြာဇံ အနည်းများပေါ်မူတည်ပြီးထည့်ပါ။
သကြားနည်းနည်း၊ ကြက်သားမှုန့်၊ ငရုပ်ကောင်းမှုန့်အသင့်တင့်စီထည့်ပါ။ ပဲငံပြာရည်အကြည် ထည့်ပါ။ ကြက်သွန်မြိတ်လဲ ပါးပါးလေးလှီးထည့်ပါ။ ကင်ထားတဲ့မှို သို့မဟုတ် ကိုယ်ကြိုက်တဲ့အသားထည့်ပါ။ (မထည့်လည်းရပါတယ်)
ပြီးရင် အားလုံးကိုရောနယ်ပြီး အရသာလေးမြည်းကြည့်ပြီး ကိုယ်လိုချင်တဲ့အနေအထားရပြီးဆို စားကောင်းတဲ့ ပဲကြာဇံသုပ် ရပါပြီးရှင့်.......😋
ပဲကြာဇံကြိုက်တဲ့သူတွေ လုပ်စားကြည့်နော်.......။

image