6 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

😋ထိုင်း - Style - ပဲသီးထောင်းနည်း😋
********************************

👉ပဲသီးကိုဓါးပြားရိုက်ပြီးလှီးထားပေးပါ ( ထောင်းစရာငရုတ်စုံမရှိရင် ကိုယ်ကတော့ အဲ့လို ဓါးပြားရိုက်လိုက်တယ်။ ပဲသီးအစိမ်းမကြိုက်လျှင် ရေနွေးအနည်းငယ်ဖျောထားပါ အရမ်းပျော့အိနေအောင်ပြုတ်ထားလို့တော့မရပါ ) ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီး ထန်းလျက် ပုဇွန်ခြောက်တွေကို ထောင်း ထားပါ။ ငံပြာရည် နဲ့ အချိုမှုန့်ထည့်ပါ။ ခရမ်းချဉ်သီး ကိုလှီးပြီးထည့်ပါ။ နောက်ဆုံး ပဲသီးကိုထည့်လိုက်ပါ။ မြေပဲလှော် နှစ်သက်ရင်ထည့်ပါ။ သံပရာသီး ညှစ်ပါ။ ဒါဆို ထိုင်းstyleပဲသီးထောင်းလေးရပါပြီ။

image