*#မျှစ်ရခိုင်ချက်နည်း*



မျှစ်ကို အစိပ် ရှည်ရှည်လေးစိပ် ရေစိမ်ထားပါ..
ငရုတ်သီးစိမ်း မိမိစားနိုင်သလောက်ကိုကျက်အောင်ပြုတ်

ငပိစိမ်းစား အနည်းငယ် ကြက်သွန်နီ နနွင်း ဆား ဟင်းချိုမှုန့် တို့ပါရောထောင်း

ရေစိမ်ထားတဲ့မျစ်တွေဆယ်ပြီး ရောနယ် ဆီထည့် ပါ မျှစ်မြုပ်လုနီးပါးရေထည့် ပြီးအဖုံးအုပ်ချက်ပါ

ရေခမ်းခါနီးရင် အရသာ မြည်းပါ လိုအပ်ရင် အရသာထပ်ဖြည့်ပေးပြီး ချလို့ရပါပြီရှင်..

Credit Ni Ni Win

image