11 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ခရမ်းသီးမကြိုက်တဲ့သူတွေတောင်ကြိုက်ကြတယ်နော်
ခရမ်းသီးအသားလိပ်ကြော်လေး ကြော်ကျွေးကြည့်
အရင်ဆုံးခရမ်းသီးတွေကို အပါးအရှည်လေးတွေလှီးထားပါ
ပန်းကန်ထဲ စားချင်တဲ့အသားတွေနူတ်နူတ်စင်းထည့်ပါ
ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ကြက်သွန်မြိတ် ၊ ငရုတ်ကောင်း ၊ ပဲငံပြာရည်အကြည် ၊ ခရုဆီ နဲ့ကော်မှူန့်ထည့်နယ်ပါ
ပြီးသွားရင် ပုံမှာပြထားတဲ့အတိုင်း ခရမ်းသီးအပါးလှီးထားတဲ့ပေါ်ကို ဖြန့်ပေးပြီး လိပ်လိုက်ပါ
ကြက်ဥနဲ့ကော်မှုန့်ကို ထည့်ပြီးဖျောထားပေးပါ
လိပ်ထားတဲ့ ခရမ်းသီးအသားလိပ်တွေကိုဖျောထားတဲ့ကော်မှုန့်ရည်ထဲ စိမ်ပြီး ဆီပူပူထဲထည့်ကြော်ပါ
အညိုရောင်လေးတွေဖြစ်လာရင် စားလို့ရပြီနော်

image