#ငါးနီတူအချိုကြော်

(1) ငါးနီတူကိုရေဆေးပြီး ရေစစ်ထားပါ။ ( ယင်မနားစေရန် ပိုးသတ်ဆေးများသုံးတတ်၍ရေဆေးခိုင်းခြင်းဖြစ်ပါသည် )

(2) ကြက်သွန်အဖြူအနီပါးပါးလှီးထားပေးပါ။

(3) ပါးပါးလှီးထားသောကြက်သွန်ကို ဆနွင်းအနည်းငယ်ထည့်ထားသော ဆီပူပူမှာ ရဲရုံသာကြော်ပြီးဆယ်ကာဆီစစ်ထားပေးပါ။

(4) ပါးပါးလှီးထားသောကြက်သွန်ဖြူကိုလည်းအပေါ်မှနည်းအတိုင်းဆီစစ်ယူထားပေးပါ။

(5) နောက်ဆုံးမှ ငါးနီတူခြောက်ကိုကြွပ်နေအောင်ကြော်ပြီးဆီစစ်ထားပေးပါ။

(6) ထို့နောက် သူတို့ ၃မျိုးကိုရောပြီး မီးအေးအေးဖြင့် အိုးထဲထည့်ပြီးနောက် ဆားအနည်းငယ် သကြားအနည်းငယ် အချိုမှုန့်အနည်းငယ်ထည့်ကာ ၅မိနစ်ခန့်မွှေပေးပါ။ ဒါတွေအကုန်လုပ်ပြီးရင် ငါးနီတူအချိုကြော်ရပါပြီ။

image