19 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ရေဘဝဲချဉ်စပ်

ခရမ်းချဉ်သီးပါးပါးလှီး
ကြက်သွန်နီပါးပါးလှီးပြီး ဆီသပ်
အရောင်ရဲလာရင် ခရမ်းချဉ်သီးထည့်
ငရုတ်စိမ်းမှုန့် ငရုတ်သီးစိမ်းညှပ်ထည့်
ခရမ်းချဉ်သီးပျော့ကြေသွားတဲ့အထိ ချက်ပါ
နောက်မှ ရေဘဝဲ နဲ့ ရေနည်းနည်း
ကြက်သားမှုန့် ထည့်ပြီးချက်ပါ
ပွက်ပွက်ဆူလာရင် မန်ကျီးအရည်ညှစ်ထည့်ပါ
ပင်စိမ်းအုပ်ပါ ။

image