🍀 ငါးခြောက် ရုံးပတီဟင်း 🍀
**************************
ငါးခြောက်ကို
အရသာမှုန့်,သကြား နဲနဲ,ဒံပေါက်မဆလာနဲ့ နယ်ထားပါ။
ခရမ်းချဉ်သီး ကြိတ်ထားပါ။
__________________________________________________
ကြက်သွန်ဖြူ/နီ,ငရုတ်သီးအစိမ်းမှုန့် ရွလာအောင် ဆီသတ်ပီး
ပျဉ်းတော်သိမ်းရွက်ပါ တခါတည်း ဆီသတ်ပါ။
ကြိတ်ထားတဲ့ ခရမ်းချဉ်သီး ထည့်မွှေပါ။
ခရမ်းချဉ်သီး လုံးသွားမှ ငါးခြောက် ထည့်မွှေပီး
ရေထည့်၍ အဖုံးအုပ်ထားပါ။
ငါးခြောက်နူးခါနီးရင် ငရုတ်သီးစိမ်းတောင့်လေး အုပ်လိုက်ပါ။
အငံလိုမှ ငံပြာရည်ထည့်ပါ။
အိုးချခါနီးမှ ရုံးပတီသီးထည့်မွှေ, မီးပိတ်ပီး
လက်ကျန်အပူချိန်လေးနဲ့ ထားလိုက်ပါ။