အညာ ပဲရေပွကြော်
ပဲနီလေးကို အရင် လှော်ပါ အကျက် ညီအောင် မွှေပေးပါ
လှော်ပြီးမှ ပြုတ်ပါ တအား အိအောင် ပြုတ်စရာ မလိုပါဘူး ပဲလေးတွေ နှိပ်ကြည့်ရင် အိတယ် ဆိုရင် ရပါပြီ ပဲတွေ အိအောင် ပြုတ်ပြီး ကွဲနေရင်တော့ ပဲနီပြုတ် ဖြစ်သွားမှာပါ အိရင် ဆယ်ပြီး ရေ စစ်ထားပါ ဆီ အိုးမှာ ဆီ ပူ လာရင် ထောင်းထားတဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ထည့်ကြော်ပါ့မယ် ဆီ အငွေ့ တထောင်းထောင်း ထ မှ ကြက်သွန်ဖြူ ထည့် လိုက်ရင်တော့ တူး သွားမှာပါ ကြော်နေတဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ရဲ လာရင် စစ်ထားတဲ့ ပဲကို ထည့် မွှေပြီး အဖုံးအုပ် ထားပါ တော် တော် လေး ကြာအောင် ထားပြီး ပဲလေးတွေ ကွဲ လာမှ ဆားနဲ့ အရသာမှုန့် ထည့် မွှေ ပြန် အုပ်ထားပါ တအောင့်လောက် ကြာအောင် ထားပြီး ရင်တော့ အရသာ မြည်းပြီး ချလိုက်ပါ ပဲကို လှော်ပြီး ပြုတ်မှ ပဲရေပွ ရမှာပါ မလှော်ပဲနဲ့ ပြုတ် လိုက်ရင်တော့ ပဲနီပြုတ်မှ ဖြစ်မှာပါ မွှေးကြိုင် နေတဲ့ အညာ ပဲရေပွကြော်လေး ရလာမှာပါ