သင်္ဘောသီးချဉ်ဟင်း
————————-
ဘူးသီးချဉ်ရည်ဟင်းလိုပဲ လုံးချက်ချက်ထားတာပါ
ကြက်သွန်ခရမ်းချဉ်သီးတစ်လုံးစီ ပါးပါးလှီး ကြက်သွန်းဖြူထောင်းထည့် ငပိ အနည်းငယ် ဆား ရသာမှုန့် နနွင်း ဆီတစ်ဇွန်း နဲ့ သင်္ဘောသီးအစိမ်းကို ပါးပါးလှီးထည့်ပါ ရှမ်းနံနံ(သို့)ဗမာနံနံ ထည့်
ရေအနည်းငယ်ထည့်ပြီး အဖုံးအုပ်ထားပြီးချက်ပါ ရေခန်းပြီး ငပိစိမ်းနံ့ပျောက်ရင် လုံးပါ မကျည်းမှည့်ရေဖျော်ထားတာ ထည့်ပါ ရေနွေးလိုသလောက်ထည့်ပါ
ခဏထားပါ
သင်္ဘောသီးလဲကျက်ပြီ အချဉ်အငံ အရသာ ကိုယ့်စိတ်ကြိုက်မှာ သုံးဆောင်လို့ရပါပြီ