ဒီနေ့ တော့ ပုဇွန်ဆီပြန်နော်.
ပုဇွန်လေးတွေခွာမယ်မျှင်ငပိဆားအနဲငယ်
အရသာမှုန့် နနွင်းအနဲငယ်နယ်မယ်နော်.
ငြုတ်သီးပု, ဂျင်းကြက်သွန်ဖြူထောင်းမယ်.
ကြက်သွန်နီကိုလေးစိတ်နွှာထားပါ. ဆီပူလာရင်ထောင်းထားတာတွေဆီသတ်မယ်
ကြက်သွန်နီစိတ်ထားတာထည့်မယ်. ပီးရင်ပုဇွန်ထည့်မယ်နော်. ပီးရင်ပုဇွန်ထည့်တဲ့
ပန်းကန်ထဲရေအနဲငယ်ကျဉ်းပီးထည်ပါ့မယ်.
ဆီပြန်လာရင် ငြုတ်သီးစိမ်းအုပ်လိုက်ရပီနော်.