4 w - Translate

ငါးတန်ကို ဆား၊အရသာမှုန့်၊ငံပြာရည်၊ပဲငံပြာရည်အကြည်၊ဆနွင်းမှုန့်တို့နဲ့နယ်ထားပါကြက်သွန်နီ၊ဖြူကိုထောင်းထားပါ။ဆီအိုးတည်၊ဆီဆူရင်အရောင်တင်မှုန့်၊ဆနွင်း၊ငရုတ်အကြမ်းဖတ်ထည့်ပြီးဆီသတ်ပါ။ပြီးရင် ငါတန်ထည့်လုံးပါ။မဆလာ
ထည့်ပါ။ပြီးရင် အဖုံးအုပ်ထားပါ။ငါးလုံးရေခမ်းမှ ချဉ်ပေါင်ထည့်ပါ။ရေထည့်ပါ။
ငါးကျက်ရင် ငရုတ်သီးစိမ်း ရှမ်းနံနံအုပ်။အရည်စပ်စပ်ချပါ။ငါတန်ချက်ရင် သတိထားရမှာက ကြက်သွန်တ်ေမများဖို့ရယ် အကြာကြီးမချက်ဖို့ရယ် သတိထားပါ။ကြာသွားရင် ငါးတွေက ပျစ်တွဲကြီးဖြစ်သွားတတ်ပါတယ်

image