ပဲပင်ပေါက်၊ ပဲပြား၊ ပဲသွေးကြော်
ပါဝင်သော ပစ္စည်းများ
ပဲပင်ပေါက် ၃၀ ကျပ်သား
ပဲပြား၂ခု
ပဲသွေး ၃ခု
ကြက်သွန်နီ ၁လုံး
ပဲငံပြာရည်အပျစ် အနည်းငယ်
ဆီ ၅ ကျပ်သား
တရုတ်နံနံ
ပြင်ဆင်ပုံ
၁။ ပဲပင်ပေါက်ကို ရေသန့်စင်အောင်ဆေးပြီး စစ်ထားပါ။
၂။ ပဲပြားနှင့် ပဲသွေးကိုစိတ်ကြိုက်အတုံးကလေးများတုံးထားပါ။
၃။ ပဲပြားကို ကျက်လာအောင်ကြော်ပြီး ဆယ်ထားပါ။ ပဲသွေးကိုလည်း ကျက်အောင်ကြော်ပြီး ဆယ်ထားပါ။
ပြုလုပ်နည်းအဆင့်ဆင့်
ဆီကျက်အိုးထဲသို့ ကြက်သွန်နီ ဆီသတ်ပြီး ပဲပြား ၊ပဲပင်ပေါက်၊ ပဲသွေး၊ ပဲငံပြာရည်ထည့်ကြော်ပါ။ ဆား သင်ရုံထည့်ကြော်ပါ။ တရုတ်နံနံအုပ်ပါ