20 w - Translate

အုန်းနို့သာကူပြင်

သာကူပြင်အတွက်
သာကူ ၂၀၀ ဂရမ်
သကြား ၉၀ ဂရမ်
နို့ဆီစားပွဲဇွန်း ၁ ဇွန်း
ဂျုံစားပွဲဇွန်း ၂ ဇွန်း+ နို့မှုန့် စားပွဲဇွန်း ၂ ဇွန်းကိုရေနဲ့
မပျစ်မကျဲဖျော်ထားပါ
အုန်းနို့ ၃၀၀ မီလီလီတာ
ရေ ၇၀၀ မီလီလီတာကိုဆူအောင်တည်ပြီး သာကူစေ့
ထည့်ပါသာကူတွေနဲနဲပွလာရင်သကြား၊နို့ဆီ၊
အုန်းနို့နဲ့ဆားနဲနဲလေးထည့်ပြီး အဖြူစေ့လေးတွေ
ပျောက်တဲ့အထိတည်ပါ။
နောက်ရေဖျော်ထားတဲ့ ဂျုံ၊ နို့မှုန့်ထည့်မွှေပါ
ပျစ်လာရင် ဆီဆွတ်ထားတဲ့ ၈ လက်မဗန်းထဲ ထည်ပါ

အုန်းနို့ပြင်အတွက်
အုန်းနို့ ၃၀၀ ဂရမ်
သကြား ၆၀ ဂရမ်
နို့ဆီ စားပွဲဇွန်း ၄ဇွန်း
ဂျုံ စားပွဲဇွန်း ၃ဇွန်း၊နို့မှုန့်စားပွဲဇွန်း၃ဇွန်းကိုရေဖျော်ထားပါ
အုန်းနို့ကို သကြားနဲ့ရောပြီး ဆူအောင်တည်ပါ
နို့ဆီထည့်ပါ၊ ဆားလေးနဲနဲပါထည့်
ရေဖျော်ထားတဲ့ ဂျုံ၊ နို့မှုန့်ထည့်ပြီး ပျစ်အောင်တည်ပါ
သာကူပြင်ပေါ်လောင်းပြီး ၁၈၀ ဒီဂရီ အပူပေးထားတဲ့ oven မှာ နာရီဝက် ဖုတ်ပေးရင်ရပါပြီ
အအေးခံပြီးမှ လှီးပါ
အီဆိမ့်နေအောင်စားကောင်းတဲ့ သာကူပြင်ပါ။

image