22 w - Translate

#ပုဇွန်ထုပ်အစပ်ချက်

ပုဇွန်ထုပ်ကို ရေစင်အောင်ဆေးပေးပါ။ ကြက်သွန်နီ ငရုတ်သီးစိမ်းထောင်းထားပါ။ ချက်မည့်အိုးထဲသို့ ပုဇွန်ထုပ် ရေအနည်းငယ် ဆား အရသာမှုန့် ဆီ နှင့် ရေအနည်းငယ်ထည့်ပြီး ရေခမ်းသည့်အထိ တည်ပေးပါ။ ပုဇွန်အကွေး ငါးအနွေး မို့ အချိန်အကြာကြီးပေးပြီး ချက်ပြုတ်နေစရာမလိုပါဖူး။ ရေခမ်းရင် စားလို့ရပါပြီ။ ရခိုင်ချက်ပုံစံလေးပါ။
#cooking

image