ခရမ်းချဥ်သီးပန်ထွေဖျော်နည်း🍅🍅🌶🌶.....
ခရမ်းချဥ်သီး အမှည့်၅လုံးကို ရေဆေးပါ🍅🍅🍅🍅🍅
ဒယ်နီနှင့် ထို၅လုံးကို ရေအနည်းငယ်ဖြင့် ၁၅မိနစ်လောက် ပြုတ်ပေးပါ ပြုတ်ပြီးလို့ ခရမ်းချဥ်သီး ပျော့လာပြီး နူးလာပါက ဆယ်ပါ🍅🍅🍅🍅🍅
ကုလားအော်ငရုတ်သီး ၂တောင့်ကို ပြုတ်ပါ ၂မိနစ်ခန့်🌶🌶
ငရုတ်ဆုံထဲသို့ ပြုတ်ပီးသားကုလားအော်ငရုတ်သီးနှင့်ခရမ်းချဥ်သီးကို ရောထောင်းပါ🍅🍅🍅🍅🍅🌶🌶
ညှက်သွားပါက ငါးငပိအစိမ်းစား မန်ကျည်းစေ့၅စေ့လောက်သာ ထည့်ပါ။အရသာမှုန့်နဲ့ဆားအနည်းငယ် ရောထောင်းပါ
ထောင်းပြီးတာနဲ့ အစပ်အဟပ်တည့်တယ့် ခရမ်းချဥ်သီးပန်ထွေဖျော်လေးကို ရရှိမှာပါ......
