အပ်မှုိ😁ချက်နည်းလေးမျှဝေလိုက်ပါတယ်....
အခုပဲချက်စားတာနော် အရမ်းကောင်းလိုဆွေမျိုးတောင်မေ့ပါတယ်ရှင်😁😁
အရမ်းစားကောင်းတယ်နော် 😍 တရုတ်တွေချက်သလ်ိုချက်နည်းလေးနော်....
ပါဝင်ပစ္စည်း
အရောင်တင်မှုန့် |ငရုတ်သီးစိမ်း အမှည့် (20တောင့်ခန့်) အစပ်မစားနိုင်လျှော့ထည့်ပါနော် ကိုကအစပ်အရမ်းစားလိုပါနော် |ကြက်သွန်ဖြူ | ရှမ်းနံနံ |ရှမ်းနံနံမရှိရင် ပင်စိမ်းရွက်ထည့်လည်းရပါတယ်နော်
ပြုလုပ်နည်း
ငရုတ်သီး ကြက်သွန် ဖြူကိုရောထောင်းပါ ဘီးရင်ဆီသတ်ပါ အရောင်တင်မှုန့်ထည့်ပါ ခရုဆီထည့်ပါ.. ဘီးလျှင် ရေနညိးနည်းထည်းပါ
ရှမ်းနံနံ (သို)ပင်စိမ်းရွက်ထည့်ပါ ဘီးလျှင်အုပ်ထားပါ
မွှေးတဲ့အနံလေထွက်လာရင် အပ်မှိုကို နှစ်ပိုင်းဘီးထည့်ပေးပါ ရေးအနည်းငယ်ထည့် ၍အဖုံးပြန်အုပ်ထားပါ... ရေနည်းငယ်ခန်းလို့ဆီပြန်လာရင် အရသါရှိတဲ့ အပ်မှိုချက် ကိုစားသုံးနိုင်ပါဘီရှင်.....😘😘
#cooking