ရခိုင်သုပ်
ပြုလုပ်နည်း👇🏻👇🏻

မုန့်တီသုပ် (ရခိုင်သုပ်)
ငါးရွှေငါးခြောက် သို့ ငါးကြင်းအသားတုံးကို ရေထည့်ပြီးပြုတ်ထားပါ ငါးအသားကျက်လောက်ပြီဆို အရိုးဖယ် အသားများနွင်ထားပါ ငရုတ်သီးစိမ်းများကို၁၀မိနစ်ခန့်ပြုတ်ပြီး ကြိတ်စက်ဖြင့်ကြိတ်ထားပါ ပြုတ်လို့ပိုနေတဲ့ငါးပြုတ်ရေထဲကို ငပိစိမ်းစား ငရုတ်သီးစိမ်း ဆား အချိုမှုန့်ထည့်ပြီးတည်ပါ ဆူပွက်လာရင် ငါးအသားနွင်ထည့်ပါ ပျစ်ပျစ်လေးဖြစ်လာရင်ရပါပြီ သုပ်နည်းကတော့ ငရုတ်အနှစ် ဆား အချိုမှုန့် မန်ကျည်းသီးအရည် ငံပြာရည် အချိုမှုန့် နံနံပင် ကြက်သွန်စိမ်းပါးပါးလှီးထည့်ပြီးသုပ်ပါ

image