19 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ဂွေးတောက်ရွက်အစပ်ချက်

ကြက်သွန်ဖြူဓားပြားရိုက်ထားတာ
ထည့်ဆီသပ်ပြီး ငပိစိမ်းစားအနည်းငယ်
ငရုတ်သီးစိမ်းညှပ်ထားတာထည့် ဂွေးတောက်ရွက်
ပုစွန်ခြောက်မှုန့်/ကြက်သားမှုန့် ရေနည်းနည်း
ထည့်ပြီး ချက်ပါတယ် အစပ်ကြိုက်ရင်
ငရုတ်စိမ်းခပ်များများထည့်ပါရှင့် ။
အရွက်ရဲ့ခါးသက်သက်အရသာရယ်
ငရုတ်သီးရဲ့အစပ်အရသာရယ်ပေါင်းလိုက်တော့
စားရတာ အရမ်းထမင်းမြိန်စေပါတယ်ရှင့် ။

image