💎 ကြက်မှို အချိုချက် 💎
***********************
ကြက်သား ၅၀ သား

ဆီ ( ထမင်းစားဇွန်း ၃ ဇွန်း )
ဆား ( လဖက်စားဇွန်း ၁ ဇွန်း )
သကြား ( လဖက်စားဇွန်း ၃ ဇွန်း )
အရသာမှုန့် ( မကျီးစေ့ခန့် )

ပဲငံပြာရည် ( ထမင်းစားဇွန်း ၁ ဇွန်း )
Teriyaki Sauce ( ထမင်းစားဇွန်း ၁ ဇွန်း )

ဂျင်း လက် ၂ ဆစ် အချောင်းလေးများ လှီးထည့်
ကြက်သွန်နီ ၄ လုံး လေးစိပ်ခွဲ ထည့်
ငရုတ်ကောင်းမှုန့် ( မကျီးစေ့ ၂ စေ့ခန့် )

👉 အားလုံးရောနယ်ပီး ၁၅ မိနစ်နှပ်ထားပါ။
ညှပ်ထားတဲ့မှိုပါ ရောနယ်ထားပေးပါ။

မီးဖိုပေါ်တင်ပီး မွှေးလာအောင်လုံးပေးပီး
ရေတစ်ဖန်ခွက်ထည့်မွှေ အဖုံးအုပ်ထားပါ။
ဆီပျံလာရင် ကြက်မှို အချိုချက်ရပါပြီ။
အချို အငံ မြည်းပီး မိမိနှစ်သက်သလို ပြင်ပေးပါ။

______________________________________________________

ချက်ရတာလည်း လွယ်ကူပီး အရမ်းစားကောင်းပါတယ်။
ကျမကတော့ အရမ်း ကြိုက်ပါတယ်။

မှိုကတော့ ရေစိမ်ထားပီး ပျော့မှ ညှပ်ထည့်ရတာပါ။
ရှိတာကီမှိုပါ။ Ocean,City Mart မှာရပါတယ်။

အားလုံးပဲ အလွယ်တကူ ချက်စားနိုင်ကြပါစေ။

image