အကုန်ကျသက်သာပီး စားလို့ကောင်းတဲ့ခုရာသီစာ ခဝဲသီးကြာဇံချက်နဲ့ ငံပြာရည်အစပ်ချက်နည်းလေးပြောပြမယ်နော်

ခဝဲသီးကြာဇံချက် -

ခဝဲသီးကိုအခွံခွာပီးအနေတော်တုံးထားပါ

ပဲကြာဇံရေစိမ်ထားပါ

ကြက်သွန်ဖြူကိုထောင်းပီးနနွင်းမှုန့်နည်းလေးနဲ့

ဆီသပ်ပီးကြက်သွန်ဖြူမွှေးလာပီဆို လှီးထားတဲ့
ခဝဲသီးကြာဇံထည့်ပါ

အရောင်တင်မှုန့်ထမင်းစားဇွန်းတစ်ဇွန်းထည့်ပါ

ရေထည့်ပီးကြာဇံနဲ့ခဝဲသီးအီလာပီဆိုရပါပီနော်

ငံပြာရည်အစပ်ချက်-

ဆီထမင်းစားဇွန်း ငါးဇွန်းထည့်ပါ

ကြက်သွန်နီကို နီလာတဲ့အထိဆီသပ် ပီးရင်

ပုဇွန်ခြောက်နဲ့ကြက်သွန်ဖြူရောပီး ထောင်းထားတာ

ထည့်ပါ အရောင်တင်မှုန့်ထမင်းစားဇွန်း နှစ်ဇွန်းထည့်ပါ

ရေထည့်ပါ ငံပြာရည် ထမင်းစားဇွန်း ခြောက်ဇွန်းထည့်ပါ

ငရုတ်သီးကြမ်းမှုန့်ထည့်ပီး ဆူလာပီဆို ငံပြာရည်အစပ်ချက်လေးရပါပီရှင့်

image