33 w - Translate

အိမ်လုပ်
#နာနတ်သီးစိမ်အချိုရည်

တာရှည်ခံဆေးတွေသုံးပြီး လုပ်ထားတဲ့ ဖျော်ရည်စိမ် ပုလင်းတွေမသောက်ဘူး ဓာတုလွတ် အသီးဖျော်ရည် ကိုယ်တိုင်စိမ်စားချင်တဲ့သူများအတွက်....

ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားရင် လ တော်​တော်ကြာကြာ အထားခံတယ်

စမ်းလုပ်ကြည့်လိုက်ရှယ်ပဲ 💞💞

#edit လုပ်နည်းလေးက အလွယ်လေးပါ

နာနတ်သီးကို ကိုယ့်စိတ်ကြိုက်အနေတော် အတုံးလေးတွေလှီး ဆားနဲ့ပွတ်ဆေးချတယ်

နောက်တစ်ထပ် သံပရာသီးလေးနဲ့ထပ်ပြီးပွတ်တယ်

ပြီးမှ ရေနဲ့ မပြောင်တစ်ပြောင်လေး ဆေးချလိုက်ပါ

ဖျော်ရည်အရသာမှာ အချဥ်ဓာတ်လေးပါပြီး ချိုချဥ်လေး ဖြစ်ချင်လို့ နာနတ်သီးကို ဖန် ပုလင်းထဲ ထည့်ထားပြီး သကြားကို အနေတော်လေး အရည်ကျိုပြီး အအေးခံ နာနတ်သီးမြုတ်တဲ့ထိ လောင်းထည့်

အဖုံးပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲထည့် ထားလိုက်ရုံပါဘဲ။

(၃ ) ရက်လောက်နေတော့ အရည်ထဲမှာ နာနတ်သီး သံပရာသီး အရသာလေးနဲ့ ချိုချဥ်လေး ဖြစ်သွားပါတယ်
နာနတ်သီးအဖတ်လေးကလည်း ကျွတ်ကျွတ်လေးနဲ့ ရှယ်ဘဲ ထမင်းစားပြီးတိုင်း အချိုတည်းလို့ရ အကုန်ကျလဲ သက်သာ နာနတ်သီးတုံးခါနီးရင် အများကြီး လုပ်ထားဖြစ်တယ်

( သကြားက အရည်ကျဲလေး ကို ကိုယ်ကြိုက်တဲ့ အချိုအနေထားလေးဘဲ ကျိုပါတယ်နှော် ဆီးချိုဖြစ်မှာကြောက်လို့)

#credit

image