🐖🍢 homemade ဝက်သား ဒုတ်ထိုး 🐖🍡
🔥🔥ပါဝင်ပစ္စည်းများ 🔥🔥
1..ဝက်သား(အူစုံ+နားရွက်+လျှာ+အသား)👉၅၀ကျပ်သား
2..သကြား 👉👉စာပွဲတင်ဇွန်း ၇ ဇွန်း
3..ကြက်သွန်ဖြူ 👉👉၁ လုံး
4..ပဲငံပြာရည် ကြည် 👉👉၁ခွက် (အကြမ်းပန်ကန်)
5..ပဲငံပြာရည်အနောက် 👉👉စားပွဲတင်ဇွန်း ၂ ဇွန်း
6..ဂျင်း 👉👉လက်နှစ်ဆစ်
7..ဆား 👉👉၅ကျပ်သား
8..ငရုတ်ကောင်း 👉👉စားပွဲတင်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
9.နံနတ်ပွင့် 👉👉👉၃ ပွင့်
10..ဘဲဥ. 👉👉👉👉၅လုံး
✂✂ချက်ပြုတ်နည်း✂✂
--အူနှင့်အသားကို သန်စင်ပြီး အူများကိုဆားနဲ့ နယ်ထားပါ။ ရေနွေးအိုးတည်ထားပါ။ ဂျင်းနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ကိုထောင်းထားပါ။ ဘဲဥတွေကို ပြုတ်ပြီးခွာထားပါ။
--ရေနွေးအိုးဆူလျှင် အူတွေကို ပြူတ်ပါ။ အူထဲက အရည်ဖြူ တွေထွက်လာပါလိမ်မယ် သွန်ပစ်ပါ။ ဒုတိယအကြိမ် ထပ်မံ ပြုတ်၍ သွန်ပစ်ပါ။ (အူနံ့ပျောက်ကင်းအောင်ပါ)
--ထို့နောက် အူနှင့် အသား တွေကို ပဲငံပြာရည်အကြည်၊ဆား အနည်းငယ်၊အသားမှုန့်၊သကြား တို့နဲ့ အသားကို နယ်ပြီ်း မိနစ် ၂၀ ခန့် နှပ်ထားပါ။
--ဒယ်အိုးကို အပူပေးပြီး ပူလာလျှင် သကြားနှင့်ငရုတ်ကောင်ထည့်ပြီး လှော်ပါ။ မွှေးလာပြီးဆိုရင် အူ၊အသား နှင့် ဘဲဥများကို ထည့်လှော်ပါ။ ဂျင်းနှင့်ကြက်သွန်ဖြူ ထောင်းထားတာ တွေပါ ထည့်လှော်ပါ။
--နီနီရဲရဲလေးဖြစ်လာရင် ပဲငံပြာရည်နောက်ကို နည်းနည်းလေးထည့်မွှေပါ။ မွှေတာအရမ်မကြာပါစေနဲ့ ကြာရင် ပဲငံပြာရည်က အိုးဖင်မှာကပ်ပြီး အရသာခါးသွားလိမ်မယ်။
--အသား များနဲ့ အရသာ နှံ့ပြီဆိုရင် ရေနွေးဆူဆူကို အသားများ မြှပ်တဲ့ အထိထည့်ပါ။နံနတ်ပွင့်ထည့်ပါ။
--၄၅ မိနစ် ခန့် တည့်ထားပါ။ အသားနူးပြီဆိုရင် အရည်အရသာ မြည်းကြည့်ပြီး အပေါ့အငံ ပြင်ထည့်ပါ။ ငံလျှင်ရေထိုးပါ။ 😬😬
အရသာရှိစွာ သုံးဆောင်ပါ။
🔥🔥အချဉ်ပြုလုပ်နည်း🔥🔥
1..ငရုတ်ဆီ�👉👉တစ်ထုတ်
2..ကြက်သွန်ဖြူ 👉၂ လုံး
3..ထန်းလျက် 👉👉၃ ခဲ
4.. မန်းကျည်သီး 👉ကွမ်းသီးလုံးခန့်
5..ဆား၊ငံပြာရည်၊သကြား👉တော်သင့်ရုံ
6..ငရုတ်သီး 👉👉၅ တောင့်
မန်ကျည်းသီး နှင့် ထန်းလျက်ကို ရေနွေးစိမ် ပြီး အရည်ယူပါ။ ကြက်သွန်ဖြူ နှင့် ငရုတ်သီး ထောင်းပြီး အရသာ အကုန်ထည့်ပါ။✌✌✌
😍😍၇၀၀၀ထောင်လောက်နဲ့ လူငါးယောက်လောက်စားလို့ရပါတယ်နော်😍😍😍