1 w - Translate

ဘဲဥအချိုချက်

ဘဲဥကို ဆားထည့်ပြီး ပြုတ်ပါ
ရရင်အအေးခံ အခွံခွာ ၂ခြမ်း ခြမ်းထားပါ ။
ကြက်သွန်နီကို လေးစိတ်လှီးပြီး ဆီသတ်
ပဲငံပြာရည် ခရုဆီ သကြား ဆား ကြက်သားမှုန့်
ထည့်မွှေ ။ နောက်မှ ဘဲဥ နဲ့ ရေနည်းနည်း ထည့်ပြီး
ရေခမ်းတဲ့ထိ ချက်ပါတယ် ။

*ဘဲဥအနှစ်မထွက်အောင် ချက်တဲ့အခါ အကာကိုအပေါ်ဘက်
အနှစ်ကို အိုးနဲ့ထိပြီးတော့ ချက်ပါတယ် အဲ့လိုချက်ရင် အနှစ်လုံးဝမထွက်ပါ ။

image