2 w - Translate

ဝက်ဆီပြန်ဂျင်းနှပ်

ဝက်သားကို အနေတော်တုံး ဆားနဲနဲ ငံပြာရည် ခရုဆီ ပဲငံပြာရည်အကြည် အနောက်ခပ်များများ စို့ပုန်လို့ရည် ဆနွင်း ကြက်သားမူန့်တို့နဲ့နယ်ပြီးနှပ်ထားပါတယ် ငရုတ်သီး‌ခြောက်အနဲငယ် ကြက်သွန်ဖြူနီ ငပိပါရုံနဲ့ထောင်း ဂျင်းကို‌တော့အခွံမခွာပဲပါးပါးလှီးထားပါ ဆီအနေတော်သတ်ပါ ဆနွင်းမူန့်နဲနဲပြန်ထည့် ငရုတ်ထောင်းထည့်မွှေ မွှေးလာရင် နှပ်ထားတဲ့ဝက်သားထည့် ဂျင်းပြားထည့်မီးအေးအေးနဲ့ဆီပြန်‌အောင်မွှေပါ ဆီလုံးဝပြန်မှ ရေကိုဝက်သားနူးအောင်တစ်ခါထဲထည့်ပါ ဆူရင် အရသာမြည်းကြည့် ရေအလည်အလတ်ကျော်ခမ်းရင် ထမင်းပေါင်းအိုးထဲပြောင်းထည့်ခလုတ်နှိပ်ထား ရေလည်းခမ်းဆီလည်းပြန်လာရင် ခလုတ်ကိုလက်နဲ့အပေါ်တင်ပေးပြီးနှပ်ထားလိုက်ပါ စားချင်တဲ့အနေထားနူးအိပြီဆိုရင် ရပါပြီရှင်

image