တောဝက်သားခရမ်းသီးဆီပြန်ချက်
ဝက်သားကို ဆား ဟင်းခပ်မူန့် နနွင်းတို့နဲ့နယ်ထား ငရုတ်သီးခြောက်ကြက်သွန်ဖြူနီ ဂျင်းနဲ့ ငပိအနဲငယ်ထည့်ထောင်း ဆီအနေတော်သတ် ငရုတ်ထောင်းထည့်မွှေ မွှေးလာရင် ဝက်သားထည့်လုံး ရေနဲနဲထည့်ပြီး ဆီပြန်အောင်ချက် ဆီပြန်ရင်ဝက်သားနူးလောက်အောင်ရေထည့် ဗွင်းဗွင်းဆူရင် ခရမ်းသီးကို လေးခြမ်းမပြတ်စိတ်ပါ ဝက်သားအိုးထဲထည့်ပါ ရေကျန်ဆီကျန်လေးဖြစ် အသားနဲ့ခရမ်းသီးနူးရင် ရှမ်းနံနံနဲ့နံနံပင်တို့အုပ် ရပါပြီရှင်