#ဝက်သားလုံးဟင်း
အဆီမပါ ဝက်သားကို နူတ်နုတ်စင်းပါ။ပြီးရင် အရသာမှုန့်
ဆား၊ဆနွင်းမှုန့်၊ကော်မှုန့် ၂ဇွန်းလောက်ထည့်နယ်ပါ
ပြီးရင် ဂျင်းသွန်ဖြူကို ညက်ညက်ထောင်းပြီး စင်းထားတဲ့
ဝက်သားကိုထည့်ထောင်းပါ။ထောင်းပြီးရင် အလုံးလေး
တွေလုပ်ပါ။
ကြက်သွန်နီ၊အဖြူ၊ဂျင်းတို့ကို ထောင်းထားပါ။ခရမ်းချဉ်
သီးပါးပါးလှီးထားပါ။ပြီးရင် ဆီအိုးတည်ပြီး ကြက်သွန်ထောင်းထားတာနဲ့ခရမးချဉ်သီးကို ဆီသတ်ပါ
ဆနွင်းမှုနိ့၊အရောင်တင်မှုန့်ထည့်ပြီး ခရမ်းချဉ်သီးကြေ
အောင်ဆီသတ်ပါ။ပြီးရင် ပဲငံပြာရည်အနောက်နဲနဲထည့်ပါ
ဝက်သားလုံးတွေကို ထည့်လုံးပါ။နဲနဲတင်းလာမှ တဖက်ကို
လှန်ပါ။လုံးရေကုန်ရင် ရေထည့်ပြီး ကျက်အောင်ချက်ပါ
ဆီပြန်ရင်ရပါပြီ။