ကဲ ပုစွန်ထောင်းနည်းလေးပြောပြပါဆိုလို့ပြောပြမယ်😋
ပုစွန်အစိမ်းထောင်းမစားတဲ့သူကျော်သွားပါရှင့်😩
ပုစွန်ကို လတ်ဆတ်တာလေးရွေးဝယ်နော် အိမ်ရောက်ရင်ရေအထပ်ထပ်ဆေး စိတ်ရှည်တဲ့သူဆို ပုစွန်ခေါင်းဖြုတ်နော် ကျမက စျေးတခါသွားရင် အသားတွေတပတ်စာဝယ်လာတာမို့လို့ ပါ ပုစွန်တွေဆေးပြီးရင်ရေစစ် စစ်ပြီးရင်သံပုရာသီးတလုံးလောက်ခွဲ ပြီးညစ်ပြီးနှပ်ထားလိုက်နော် ပြီးရင် ငရုတ်သီး ကြ က်သွန်နီများများ ကြ က်သွန်ဖြူက ကိုယ်ကြိုက်သလောက် ညက်ညက်လေးထောင်းထားလိုက်နော ထောင်းတဲ့အချိန် ဆား အရသာမှုန့်တွေရောထောင်းထားနော် ညက်ပြီဆိုရင် နှပ်ထားတဲ့ပုစွန်တွေ ဖွဖွလေးရောထောင်းနော် အရသာကိုမြည်းကြည့် ဆားအပေါ့အငန် အချိုလိုရင်ထပ်ထည့်နော် ပြီးရင် ခွက်ထဲထည့် အချည်လိုရင် သံပုရာသီးညစ်ထည့်လိုက်နော်😊 ပုစွန်အထောင်းစပ်စပ်လေးရတာပေါ့နော် 😉နံနံပင်ရှ်ရင်နံနံပင်လေးထည့်နော်