ဆိတ်ပုဆိုးကြမ်းရေပြန်ဆီကျန်ဟင်း
ကြက်သွန်ဖြူနီ ငရုတ်ပွအချိုရောထောင်း ဆီသတ် နနွင်းထည့်စပါးလင်ထုံး ထည့်
မွှေးပြီး အရောင်တက်လာရင် ဆားနနွင်း ငံပြာရည် နည်းနည်း အရသာမှုန့်နဲ့ နယ်ထားတဲ့ ပုဆိုးကြမ်းကို ထညိ့ပါ လုံးရေခန်းပြီးမွှေးလာရင် ရေများများထည့်ပြီးတည်ပါ
pressure cooker ဆိုရင် နာရီဝက် လောက်ဆို နူးပါတယ်