ဝက်သားစင်းကောဆီပြန်
ဝက်သားကို အသားလေးတွေပဲ စင်းကောလုပ်
အရသာအတွက် ဆား၊ပဲငံပြာရည်အကြည် အနောက် ငံပြာရည် ဆနွင်းတို့နဲ့နယ်ထားအချိုတွက် အချိုမှုန့်(သိူ့)သကြားနဲနဲထည့်ပါ
ကြက်သွန်ဖြူနီဂျင်းကို ထောင်းပြီး ဆီသတ်ပါ
အရောင်တင်မှုန့် ပြီးမှ ဝက်သားကိုထည့်လုံးပါ
ဝက်သားလုံးရေခမ်းမှ ရေထည့်ပါ
အသားနူးခါနီးမှ ကြက်သွန်ကွင်း ခရမ်းချဉ်သီး အတုံးလေးတွေထည့် ငရုတ်သီးစိမ်း ရှမ်းနံနံလေး အုပ်လိုက်ပါတယ်
မွှေးပြီး စားကောင်းတဲ့ ဝက်သားစင်းကောလေးရပါပြီနော်