ပုဇွန် ငရုပ်ပွအချိုချက်

ဆီကျက်ရင်
ဆီအနည်းငယ်ပဲသုံးပါတယ်
ကြက်သွန်ဖြူထောင်း
ကြက်သွန်နီ လေးစိတ်တုံး
ခရမ်းချဥ်သီးလေးတွေစိတ်
ငရုပ်ပွတို့ကိုရောကြော်
အရောင်တင်မှုန့်အနည်းငယ်ထည့်ဆီသတ်နွမ်းသွးရင်
သန့်စင်ပြီးသားပုဇွန်ထည့်
ကြက်သားမှုန့်ထည့်
ရေအနည်းငယ်ထည့်
အသာမွှေပေးပါ
ကျက်ခါနီးရင်
ခရုဆီ တဇွန်းထည့်ပါ
ရပါပြီရှင်🥰🥰

image