ထိုင်းဝမ်မုန်ညှင်းခရုဆီကြော်
မုန်ညှင်းတွေကို အပင်လိုက်ရေဆေးထားပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ နှုတ်နှုတ်စင်းပြီး
အကြွပ်ကြော် ကာဆယ်ထားပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ ကြော်ထားတဲ့ ဆီထဲကိုပဲ
မုန်ညှင်းထည့်ကြော်၊
ကျက်ခါနီးမှ ခရုဆီ၊ ငံပြာရည်၊ သကြားတို့ကို
ရေနည်းနည်းထည့်ဖျော်ပြီးလောင်းထည့်ပါ။
အရသာဝင်သွားရင် ကော်ယူပြီး
ကြက်သွန်ဖြူ ကြော်တွေဆမ်းပေးပါ။
Daily News
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?