ငါးဖယ်လုံးဆီပြန်ချက်နည်းလေး.
ငါးဖယ်ခြစ်ကိုအရိုးနွှင်အရသာမှုန့် ဆားအနဲငယ်နဲ့နယ်ပါ. အလုံးလေးတွေလုံးပါ.
ဆီပူလာရင်ငါးဆုပ်လုံးကြော်မယ်. ခဏဆယ်ထားနော်.
ငြုတ်ပုဂျင်းကြက်သွန်ဖြူနီထောင်းမယ်. ဆီသတ်ကိုင်းခရမ်းချဉ်ထည့်မွှေ.ကြော်ပီးသားငါးဆုပ်လုံးထည့်.ရေအနဲငယ် မန်ကျီးရည်အနဲငယ်ထည့်ပေါ့လေ.ကိုယ်ကအချဉ်ကဲချင်လို့.ဆီပြန်လာရင်ရင်နံနံပင်အုပ်.
ရပီ. စားလိုက်ရင်ငါးဖယ်လုံးကအရသာ၀င်ပီး
တထုတ်ထုတ်နဲ့ စားကောင်းပါတယ်လို့.