ရွှေအပ်မှို-ဘော့ချွှိုင်ကြော်

1. ဘော့ချွိုင်ကို ဆားပါ၀င်တဲ့ ရေနွေးဆူဆူမှာ ခဏလေးထည့်ပြုတ်ပီး ပြန်ဆယ်ပါ၊ ပန်းကန်ပြားတွင် ထည့်ထားပါ။
2. ဆီ အနည်းငယ်ထည့်ထားတဲ့ ဒယ်အိုးထဲ ကြက်သွန်ဖြူ ဒါးပြားရိုက်ထည့်မွှေပေးပါ၊
3. အရင်းဖြတ်ပီး ရေဆေး ရေစစ်ထားတဲ့ အပ်မှို ထည့်ပီး ခပ်မြန်မြန်မွှေပါ၊ သကြား၊ ဆား။ သင့်ရုံ ထည့်ပါ၊ မှိုကို နွမ်းပျော့သွားအောင် မကြော်ရပါ၊ ကြာကြာ ကြော်မိလေလေ..ကျွတ်ဆတ်ဆတ်မဖြစ်ဘဲ..ပျဉ်းတွဲသွားတတ်ပါတယ်။
4. မှိုကို ဘော့ချွိုင်ပေါ် ခပ်ပီး တင်ပါ၊ မှိုက ထွက်လာတဲ့ ရေကျန် နဲ့ ခရုဆီ ရောမွှေပီး မှိုနဲ့ ဘော့ချွိုင်ပေါ်လောင်းချပေးပါ၊ ပူပူနွေးနွေးသုံးဆောင်ပါ

image