ထိုင်ဝမ်မုန်ညှင်းခရုဆီကြော်
မုန်ညှင်းတွေကို အပင်လိုက်ရေဆေးထားပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ နှုတ်နှုတ်စင်းပြီး
အကြွပ်ကြော် ကာဆယ်ထားပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ ကြော်ထားတဲ့ ဆီထဲကိုပဲ
မုန်ညှင်းထည့်ကြော်၊
ကျက်ခါနီးမှ ခရုဆီ၊ ငံပြာရည်၊ သကြားတို့ကို
ရေနည်းနည်းထည့်ဖျော်ပြီးလောင်းထည့်ပါ။
အရသာဝင်သွားရင် ကော်ယူပြီး
ကြက်သွန်ဖြူ ကြော်တွေဆမ်းပေးပါ။