ပန်းပွင့်ချဥ်ရည်ဟင်း (သက်သက်လွတ်)

ပန်းပွင့်ကို လှီးပြီး ဆားထည့်ကာ ၁၅မိနစ်ခန့်ရေစိမ်ထားပါ ။
ပြီးရင် ရေ၂ခါ လောက်ပြန်ဆေးကာ ရေစစ်ထားပါ ။

ကြက်သွန်ဖြူနီထောင်းထားတာဆီသပ် အရောင်ရဲလာမှ
ငရုတ်စိမ်းမှုန့် နဲ့ ခရမ်းချဥ်သီးထည့်မွှေပါ ။
ခရမ်းချဥ်သီး ရေ ဆား
အချိုမှုန့် ထည့်ပြီးချက်ပါရှင့် ။

ပွက်ပွက်ဆူလာပြီဆို ပန်းပွင့်ထည့်
မန်ကျီးအရည်ဖျော်ထည့်ပြီး
နံနံပင်အုပ် မဆလာဖြူးပါရှင်

image