#ပုစွန်သံပုရာပေါင်း

ပုစွန်လေးကို အခွံခွာ အရသာနယ်ပြီး ရေနွေးငွေ့နဲ့ပေါင်းပါ၊ဒါမှမဟုတ် လှော်လိုက်ပါ
ဆော့ဖျော်ရန်
ဗင်နီကာ
သံပုရာသီး
ငံပြာရည်
ပဲငံပြာရည်အကြည်
အချိုမှုန့်
သကြားနဲနဲ
ရေနဲနဲ
ကြက်သွန်ဖြူထောင်း
ငရုတ်သီးစိမ်းထောင်း
နံနံပင်နှုတ်နှုတ်စင်း
အားလုံးကို ရောသမမွှေပါ
ပြီးရင် ပေါင်းထားတဲ့ ပုစွန်ထဲကို ဖျော်ထားတဲ့ ဆော့တွေအကုန်လောင်းထည့်မွှေပေးပါ
ပုစွန်ပေါင်းတာက ၁၀မိနစ်ပေါင်းရင် ရပါပြီနော်
အကြာကြီးပေါင်းဖို့မလိုပါ

image